lørdag 2. juli 2011

Kypros anyone?

Vi har begynt å planlegge sydentur, men står helt fast i forhold til hvor vi skal dra. Eller, ikke helt, for vi har bestemt oss for Kypros. Men det er det. Ingen av oss har vært der før. Sommerene våre etter at vi fikk barn har stort sett blitt tilbragt på Mallorca og Alcudias endeløse og langgrunne sandstrand. Nå er vi klare for nye inntrykk, men det er jaggu ikke lett å gi slipp på det kjente og trygge.

Derfor lurer jeg på om noen av dere som leser denne bloggen har vært på Kypros og har noen tips til hvor vi burde dra (Ayia Napa eller Fig Tree Bay), og hvike hotell vi burde titte på.
Med tanke på at vi har to små barn på 4 og 5 år, bør det jo være barnevennlig, gjerne et resort (men det er jo så mange å velge i).
Ellers så ønsker vi å bo i umiddelbar nærhet av en barnevennlig og helst langgrunn sandstrand. Har tittet mye på diverse hoteller, men får liksom ikke helt tak i hvordan strendene i nærheten er. Og vi foretrekker absolutt sandstrender fremfor f.eks. steinstrender.
Et siste kriterie er at vi gjerne vil bo ikke alt for langt unna restauranter og butikker. Trenger ikke å være et ekstremt utvalg, bare det er noe i gangavstand fra hotellet.
Om det er noe som kunne vært morsomt for ungene i nærheten også så hadde det vært et stort pluss.

Setter stor pris på tips fra dere der ute!

Ellers går livet sin gang her. Ikke akkurat noen drømmesituasjon vi er oppe i, men kampviljen kommer sakte men sikkert tilbake også hos meg. Neste uke begynner vi å bygge ut gjesterommet, som forhåpentligvis fortsatt en dag kan bli et barnerom til.  Var egentlig ikke planen å begynne på det prosjektet enda, men etter at flere naboer fikk et utrolig goodt tilbud på tilsvarende arbeid hev vi oss på. Blir rundt 10 000 kroner billigere enn om vi skulle ha brukt noen andre, så da er det  vanskelig å si nei..
Så står det i alle fall klart om lykkedagen kommer.

1 kommentar:

  1. Jeg har vært på Kypros. Vi bodde på ett veldig barnevennlig leilighetshotell med basseng og bar/restaurant. Eget lekerom var det der også. Ikke langt ifra fig tree bay stedet heter Pernera/protaras, ei heller er ayia napa langt unna hvor vi var med på båttur en dag, og vi var også på den store vannparken der, med sklier og basseng for store og små.

    Var veldig fornøyd med Kypros generelt:)

    SvarSlett