mandag 28. september 2015

Jadaneidaså

So, this happened..
Dette er en gedigen overraskelse og absolutt ikke en del av planen. Hodet har vært i kaos siden lørdag. Hvordan skal dette gå, og hvor lenge vil det eventuelt vare?

6 kommentarer:

  1. Spennende :) hvordan går det med deg?

    SvarSlett
  2. Tja. Dette er ikke den letteste situasjonen. Vi hadde jo endelig fått våre tre barn og følte at familien nå var komplett, og tidspunktet er også helt elendig. Et barn til medfører store omveltninger både økonomisk og for familien ellers. Men på den andre siden så er dette en bonus etter den lange kampen vi hadde før minstemann kom. Vi har vært veldig frem og tilbake, men det blir nok til at vi lar naturen bestemme om det blir fire barn i huset eller ikke, så får vi heller ta de utfordringene som kommer. Ingen vet bedre enn oss at en positiv test ikke nødvendigvis betyr at det blir et levende barn av det..

    SvarSlett
  3. Hvordan går det med deg? Følger spent med :)

    SvarSlett
  4. Her går det så som så. Var på ul torsdag, og fikk da se en spire som var mye mindre enn forventet. Målt til en plass i uke 6 når jeg var 7+6. Så jeg regner med at dette ender som mange ganger før. Selv om der var liv er det neppe levedyktig. Skal ordne meg ny ul om et par uker, og regner ikke med å se liv da for å si det sånn. Så naturen ser ut til å ha tatt valget for oss i denne situasjonen. Litt trist, men også en liten lettelse. Blir noe annet denne gangen. Dette var ikke planen, og selv om vi hadde klart det så hadde det gitt oss en god del utfordringer. Også er vi nå så heldige at vi har de tre barna vi i utgangspunktet ønsket oss.

    SvarSlett
  5. Hvordan går det med deg?

    SvarSlett
    Svar
    1. Her er det fortsatt liv, bokstavlig talt. Eller i alle fall var det liv i magen forrige uke. Nå er ballen igang med medisiner, henvisninger etc. Står mer i siste blogginnlegg

      Slett